Basic trigger not working? o.O

Discussion in 'Starcraft 2 (SC2) Editor Help' started by X-maul, Jan 4, 2014.

  1. X-maul

    X-maul AKA: Demtrod

    Ratings:
    +200 / 0 / -0
    For some reason, the most basic trigger does not work at all?
    I'm in the very beginning of my map, and I'm currently working on the terrain, and to do that, I need to test it with some units;
    Code:
    Test Spawning
        Events
            Timer - Every 2.0 seconds of Game Time
        Local Variables
        Conditions
        Actions
            Unit - Create 1 Zergling for player 15 at (Center of Team 1 Spawn - Left) facing 270.0 degrees (No Options)
            Unit - Order (Last created unit) to ( Attack targeting (Center of Team 1 Circle)) (Replace Existing Orders)
            Unit - Create 1 Zergling for player 15 at (Random point in Team 1 Spawn - Right) facing 270.0 degrees (No Options)
            Unit - Order (Last created unit) to ( Attack targeting (Center of Team 1 Circle)) (Replace Existing Orders)
    
    (I tried troubleshooting by adding a text message, and it does show)
    I cant see why this would not work? Did something change in the most recent patches?
    I'm also having some problems with preplaced units completely ignoring pathing?

    The only thing I've changed is that I deleted the defualt initialization trigger. Nothing is changed in data. What could cause this? I'm clueless hereo_O

    EDIT:
    It apears that somehow the Pathing Cliff Fill function was messing it up. It works as it should now.
     

Share This Page