Battlefield battlefield 1942 wont start

H

help

Guest
ok i jus got battlefield 1942.i installed it an everything,but when i actually started the game it said"please insert CD-ROM,select OK an restart application"so i switched cd'z an it still don work,an wat is up wit dat retstart application thingy??? so can any1 plz help me :(
 
U

Unregistered

Guest
it work start

i have installed battlefield, but when i go to start game it starts to load then it just exits.
Could someone plz help?
 
U

Unregistered

Guest
HELP HELP HELP

I have the same problem as the guy above me.
I really want to play but it wont ******* start.
 

Chile

The All Purpose Administrator
two different IP's used for 4 posts in this topic? Interesting

please provide your system specifications, patch number, and a full explanation of what is going wrong.


thanks. :)
 
H

help

Guest
.

so nobody kno'z wat 2 do...shyt...dis is pissen me off,i don even kno if i can get another copy
 

Chile

The All Purpose Administrator
so, basically, you don't have a legal copy of the game?

is that what you're telling me when you don't give system specs, patch version, and an explanation of the problem?
 
H

help

Guest
shit i jus gave u an explanation.......an i did buy a legal copy....an now it wont fuking uninstall:S....dis is all b.s.
 
U

Unregistered

Guest
bf1942 wont start

i start the game and it starts to load then it just kicks out to the desk top??? any ideas?
 
U

Unregistered

Guest
When i installed the game everything works fine, but is i quit the game and start it at a later moment of the day...

I see a black popup with the battlefield logo, my cdrom loads....
and then the logo disapeer and i am back at the desktop.
i ty again... try again... it just wont start any more.

TFaLCoN
tfalcon@tfalcon.nl
 
H

help

Guest
dammit

ok dis is so screwed up...i start a thread so ppl can help wit ma prob..an then all dis other ppl come wit there problemz....make a thread....shyt sry i'm jus pissed cause battlefield wont uninstall now.....fuk ma i jus want EA 2 make da cd'z better....sheesh..i don kno wat im gona do now
 
U

Unregistered

Guest
I am also experiencing problems with the game. I bought it, I own the box, cd's etc..

I have tried it on both my machines.. nothing working

machine # 1- AMD 1900+ w/ 256 DDR 2100 ram, leadtek TI 4400 vid card

machine #2- AMD 900 w/ 512 Sdram. TNT 16Mb card (i know.. junk)

Either way, it won't load the game. I am running out of the box game version, and am downloading the 1.31 patch right now.

All drivers are up to date. Directx 8.1 is installed and functioning fine.

There is no loss of HDD space.

I just don't know why this game will install, register, and update but not start.

Any help would be apprecieated. TIA. parrot@suscom.net
 
U

Unregistered

Guest
I have the samne problem TOOO!!! It seems to be a usual wrong !
 
U

Unregistered

Guest
athlon xp 2200+, samsung 512 pc2700, msi kt3 ultra, geforce4 ti4600, sound blaster live 5.1
more than enought power to run 1942 with highest settings.
1.2 worked but 1.3 or 1.31 will not even get into the game at all.
 
H

help

Guest
well i got ma fuking money bak atleast.i dont kno if im gona buy the game again if itz gona fuk up like dat!.......mabye i'll jus settle for mohaa....sigh*
 
U

Unregistered

Guest
i know ;P

Its to do with the refresh rate, it only works in 60 UNLESS you have tweaked the direct3d refresh rate on ur gfx card driver.
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • Ghan Ghan:
    We did!
  • Ghan Ghan:
    The old shoutbox wasn't supported anymore. We updated xenForo, so it had to be replaced.
  • jonas jonas:
    let's see if everyone finds it... the nice thing about the shoutbox was I could check on it even while logged out, but the existence of this one is hidden when you're not logged in
  • Ghan Ghan:
    We can fix that.
  • Ghan Ghan:
    Chat should show on the sidebar when not logged in now.
  • Ghan Ghan:
    (You'll still need to log in to post messages)
  • Ghan Ghan:
    Test!
  • tom_mai78101 tom_mai78101:
    I must be in a test server.
  • tom_mai78101 tom_mai78101:
    Nice, Twitter tweets embedding now works
  • Wizard Wizard:
    Yup.
  • Ghan Ghan:
    Excellent.
  • Ghan Ghan:
    @tom_mai78101 Hello there.
  • Ghan Ghan:
    Tagging works in the chat too.
  • tom_mai78101 tom_mai78101:
    @Ghan Missed it.
  • Wizard Wizard:
    Still fixing things here and there. Added widgets to the portal, will make it match the ones here on the forum index tomorrow.
  • Ghan Ghan:
    The venerable World Editor Tutorials site has been converted to HTTPS at last.
  • jonas jonas:
    cool
  • jonas jonas:
    and I can even edit my messages, nice
  • seph ir oth seph ir oth:
    GENERAL CHIT CHAT, YOU ARE A BOLD ONE
  • Ghan Ghan:
    Hello there
  • The Helper The Helper:
    this new chatbox is great and the forum software update is great too
    +1
  • The Helper The Helper:
    upgrade has fixed forum registration spam problem
  • tom_mai78101 tom_mai78101:
    Something tells me we might be able to customize the chatbox a bit, considering that there's a gap under every message.
  • Wizard Wizard:
    Going to deploy a fix soon, just had to take some time for myself this weekend.

    Members online

    No members online now.

    Affiliates

    Hive Workshop
    Top