Trigger Window Freezes

Zurom

New Member
Hi everyone,

I'm having a strange issue.

Last night, I was working on my map and everything was fine. This morning, I open my map and so far so good. However, once I click the button to open my trigger window. The Message window pops up with a non-stop onslaught of the same message:

"Warning: Orphaned trigger function call removed: Function Call 'Unknown'"

This forces the editor to freeze and I have to close it down. The strange thing is I don't have a function called "Unknown".

I figured I'd let it run while I go run a few errands but I get back to find out that it's been doing the same thing for about 45 minutes.

Any suggestions?
 

Monsterous

In the Shadows, Lurking.
Im guessing its looping over and over.
Load from a backup and continue from there :3

...and if you didnt backup, THIS IS WHY YOU HAVE THEM :banghead:
I learnt the hard way in wc3, and its saved me numerous times.


Of course, someone more sc2editor-savvy could come along and fix it, but its much more easier to load a backup ._.
 

Zurom

New Member
Lol I know exactly what you mean. Definitely shame on me, I should know better, being a programmer and all :p

Hopefully this is fixable :S

EDIT: Thankfully, it turns out that I created a separate save file to test something. This file is not too far behind my main file, but I did lose a couple hours of work. A solution would still be nice :)

EDIT2: Even more good news. The majority of the time spent (that I originally thought I had lost) was on creating multiple light tilesets. Luckily, while in my faulty document, I can still access the Data window. So I just copy/pasted all the light tilesets I created into the "back-up" document lol. Now, I just have to re-do a bunch of triggers. A solution to my original issue would still be nice to help fix similar issues in the future
 
General chit-chat
Help Users
  • No one is chatting at the moment.
  • Ghan Ghan:
    The old shoutbox wasn't supported anymore. We updated xenForo, so it had to be replaced.
  • jonas jonas:
    let's see if everyone finds it... the nice thing about the shoutbox was I could check on it even while logged out, but the existence of this one is hidden when you're not logged in
  • Ghan Ghan:
    We can fix that.
  • Ghan Ghan:
    Chat should show on the sidebar when not logged in now.
  • Ghan Ghan:
    (You'll still need to log in to post messages)
  • Ghan Ghan:
    Test!
  • tom_mai78101 tom_mai78101:
    I must be in a test server.
  • tom_mai78101 tom_mai78101:
    Nice, Twitter tweets embedding now works
  • Wizard Wizard:
    Yup.
  • Ghan Ghan:
    Excellent.
  • Ghan Ghan:
    @tom_mai78101 Hello there.
  • Ghan Ghan:
    Tagging works in the chat too.
  • tom_mai78101 tom_mai78101:
    @Ghan Missed it.
  • Wizard Wizard:
    Still fixing things here and there. Added widgets to the portal, will make it match the ones here on the forum index tomorrow.
  • Ghan Ghan:
    The venerable World Editor Tutorials site has been converted to HTTPS at last.
  • jonas jonas:
    cool
  • jonas jonas:
    and I can even edit my messages, nice
  • seph ir oth seph ir oth:
    GENERAL CHIT CHAT, YOU ARE A BOLD ONE
  • Ghan Ghan:
    Hello there
  • The Helper The Helper:
    this new chatbox is great and the forum software update is great too
    +1
  • The Helper The Helper:
    upgrade has fixed forum registration spam problem
  • tom_mai78101 tom_mai78101:
    Something tells me we might be able to customize the chatbox a bit, considering that there's a gap under every message.
  • Wizard Wizard:
    Going to deploy a fix soon, just had to take some time for myself this weekend.
  • Varine Varine:
    Unbelievable. Time for yourself? How dare you!

    Members online

    No members online now.

    Affiliates

    Hive Workshop
    Top